H5P Resize Pulse in WordPress | 1:45

Vraag

Hoe zorg je dat H5P interacties toch zichtbaar zijn in tabs, accordeons en andere webelementen die de inhoud kunnen verbergen?

Plug-in

In deze microtraining geef ik antwoord op de vraag hoe je dat doet met de ‘H5P Resize Pulse plug-in’. Ik ga ervan uit dat je als beheerder de interacties kunt selecteren in de H5P hub. Heb je de H5P plugin nog niet geïnstalleerd in je WordPress website, ga dan naar platformen.

Aanleiding

Je plaatst een H5P interactie in je accordeon. Maar als je de accordeon opent, zie je niets. Het lijkt dus alsof je iets niet goed het gedaan, maar dat is niet het geval. In de accordeon is de inhoud namelijk ingesteld op een hoogte van 0 pixels en dat is de oorzaak.  Oliver Tacke, een van de H5P programmeurs, heeft in zijn vrije tijd dit probleem oplost.
Hij wil er geen geld voor vragen. Maar als je de plug-in gaat gebruiken en hem een plezier wilt doen, maak dan éénmalig € 2,50 over naar de Rainforest Coalition.

Tijdens het afspelen zal de H5P video je een link tonen. Je kunt deze bekijken door er op te klikken. Wil je gelijk verder, laat de video dan gewoon door lopen.

Werkwijze