H5P Hotspot vraag | Find the Hotspot | 2:35

Vraag

Hoe leer en vind je visueel het juiste onderdeel?

Plug-in

In deze microtraining geef ik antwoord op de vraag hoe je dat doet met de ‘H5P Hotspot vraag’. Ik ga ervan uit dat je als beheerder de interacties kunt selecteren in de H5P hub. Heb je de H5P plugin nog niet geïnstalleerd in je Moodle (versie 3.11.x of lager) en/of WordPress website, ga dan naar platformen.

Aanleiding

Producten worden in razendsnel tempo vernieuwd. Het is een hele toer om continu al die aanpassingen bij te houden en tegelijkertijd is het essentieel om op de hoogte te blijven in je vakgebied. Klanten willen tenslotte graag goed geadviseerd worden over de laatste stand van zaken. Een mooi voorbeeld is het op maat (laten) maken van een computer. De basis begint bij het moederbord. Waar zitten de juiste aansluitingen voor de verschillende componenten? Met de Hotspot vraag kun je daar een mooie visuele oefening van maken door op één onderdeel te focussen.

Werkwijze

Tijdens het afspelen zal de H5P video je een link tonen. Je kunt deze bekijken door erop te klikken. De video zal automatisch doorlopen.

 

Voorbeeld