H5P Enquête | Questionnaire | 1:59

Vraag

Hoe maak je heel eenvoudig een vragenlijst?

Plug-in

In deze microtraining geef ik antwoord op de vraag hoe je dat doet met de ‘H5P Enquête’. Ik ga ervan uit dat je als beheerder de interacties kunt selecteren in de H5P hub. Heb je de H5P plugin nog niet geïnstalleerd in je Moodle (versie 3.11.x of lager) en/of WordPress website, ga dan naar platformen.

Aanleiding

Bij het doen van onderzoek is het verzamelen van informatie vaak een belangrijk onderdeel om een volgende stap te kunnen zetten in het proces. In deze interactie kun je gebruik maken van meerkeuzevragen en/of open vragen. Als je in WordPress de ingevoerde gegevens op wilt slaan, maak dan gebruik van een LRS waarin je de antwoorden weer kunt uitlezen. De interactie is ook beschikbaar voor Moodle, maar gezien de alternatieven wordt dat onderdeel deze keer niet meegenomen in de microtraining.

Werkwijze

Tijdens het afspelen zal de H5P video je een link tonen. Je kunt deze bekijken door erop te klikken. De video zal automatisch doorlopen.

 

Voorbeeld

 

Aan het einde van de enquête wordt er gevraagd de antwoorden te verzenden. Deze actie is louter en alleen bedoeld om de werking van de vragenlijst te tonen. De ingevoerde gegevens worden namelijk op geen enkele wijze vastgelegd.